AMASYA / MERKEZ - Albayrak Şehit Yusuf Kaya Ortaokulu

OKulumuzda Kitap okuma yarışması düzenlendi

Maya Fabrikasına Meslek Tanıtım Gezisi Düzenlendi

May

Okulumuz 3A sınıfı öğrencilerin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğünün ortak yürüttüğü "Trafik Ddektifleri" etkinliğinde eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Ock

Amasya Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Elçin ÖZARSLAN tarafından Okulumuzda 'Ağız ve Diş Sağlığı' bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Büşra KARTAL KAŞ ve İngilizce Öğretmeni Mehpare YILDIRIM'ın hazırladığı 'Amazing Maths' projesi kapsamında bugün okulumuz konferans salonunda yarışma gerçekleştirildi. Daha önce sınıflarında katılımcıları belirlenen her sınıftan üçer öğrenci yarıştılar. Çekilen kura sonucunda 5/A ile 6/A, 7/A ile 8/A/B sınıfları karşı karşıya geldi. Finallere kalan takımlar ise 5/A ve 7/A sınıfı takımları oldu. Yarışmayı kazanan ise 7/A sınıfı oldu. Yarışan öğrencilerden hem matematik işlemlerini zihinden yapmaları hem de sonucunu İngilizce ve doğru telaffuzla söylemeleri istendi. Yarışmalarda hem yarışan öğrenciler hem de destekleyen öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı. Başta bu güzel projeyi hazırlayıp sunan öğretmenlerimiz ile yarışan öğrencilerimiz olmak üzere katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Sağlığı çalışmaları kapsamında okulumuz Sağlık,Beslenme ve Temizlik Kulübünün çalışmaları ile aralık ayı en temiz sınıf 5/A sınıfı seçilmiştir.

Ock

02/01/2023 TARİHİNDE ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZE MÜDÜR YARDIMCIMIZ BİRKAN EMEKTAR SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERMİŞTİR.

Ara

OKUL MÜDÜR YARDIMCIMIZ BİRKAN EMEKTAR TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE OBEZİTE, SAĞLIKLI BESLENME VE FİZİKSEL AKTİVİTE KONULARINDA EĞİTİM VERİLDİ.